Logo
Oferta Promotionala
 


Upper Shelf

Matematica serveste!

Pret: 12.00 LEI

Stoc: In stoc

ISBN:
978-973-157-099-0

Cod de bare:


ADAUGA
IN COS

Matematica serveste!


de E. Dancila; I. Dancila

din categoria Clasele V-VIII & liceu


"Alegand drept titlu al volumului un slogan al regretatului profesor Grigore Moisil, cei doi autori incearca sa prezinte, in aceasta lucrare, o serie de aplicatii, in viata de toate zilele, a matematicii de gimnaziu.
Volumul se deschide, ca si cel prezentat anterior, cu o scrisoare, adresata de aceasta data elevilor, in care autorii incearca sa explice, in cuvinte simple si bine alese, importanta si utilitatea matematicii in viata de zi cu zi.
Aplicatiile prezentate sunt impartite in 11 categorii (capitole), fiind judicios selectate si ilustrate prin exemple si exercitii. Ceea ce este interesant este faptul ca autorii incearca - si adesea izbutesc - sa strapunga rutina de mult incetatenita a asa ziselor "aplicatii" alematematicii preluate de zeci si zeci de ani de un autor de la altul, venind cu idei noi, ancorate in realitatea actuala.
Numeroasele informatii istorice, comentariile suculente si pertinente dau o savoare deosebita volumului, starnind interesul cititorului - fie el mic sau mare - si incitandu-l sa-si formuleze singur alte probleme similare.
Consideram ca volumul este extrem de interesant si perfect accesibil elevilor de gimanziu si recomandam folosirea lui de catre acestia si de catre profesorii lor"
Dan Radu, Redactor-Sef " Gazeta Matematica"


Informatica, statistica, fizica, chimie, metalurgie, medicina, comert, contabilitate, finante, geografie, turism, electronica, constructii, arhitectura, ecologie, transporturi, arta, sunt domeniile in care aceasta culegere de probleme aplica cunostintele de matematica dobandite de elevii primelor clase de gimnaziu.
Matematica nu mai este o distractie solitara si inutila. Matematica serveste!


Format: A5.
 

Recomandari din catalogul Erc Press:

   Oferta de Carte    Termeni si Conditii
   Politica de confidentialitate
   Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.
   Solutionarea online a litigiilor

   © Copyright 2023 SC MEDIA ERC PRESS SRL
Site creat de:

Cum comand?

Utilizator:
Parola:
raman logat


Creeaza cont nou

Retele sociale




Fun stuff


Vrei sa asculti povesti audio?
Avem o sectiune special dedicata tie!
Povesti audio »

Ai chef de joaca?
Sectiunea de jocuri iti ofera sansa de a invata sa colorezi!
Jocuri »